Workshops

Een overzicht van onze terugkerende activiteiten. Wil je graag op de hoogte gehouden worden? Dan kan je je aanmelden voor onze nieuwsbrief.

>>> Ja, ik wil mij aanmelden <<<

~ Houtbewerken met Arjen – op aanvraag ~

Arjen heeft een passie voor houtbewerken met de hand, door de verbinden met het hout ontstaat er een meditatieve staat van creatie. Buiten, bij een vuur in de natuur, samen, met hout. Het is mogelijk om alleen, samen, of met een groepje een workshop te doen.
Je kunt aan komen waaien op het terrein, of mailen naar: arjendekker12@gmail.com


~ Stilte wandeling met paarden – op aanvraag ~

Aleida heeft jarenlang gewoond, gewerkt en gereisd met paarden en heeft als passie om de wijsheid van de paarden te delen en vertalen.

Paarden hebben van nature een groot ‘harts-energieveld’, waardoor we makkelijker in contact komen met ons eigen hart. Ze oordelen niet, zijn altijd aanwezig in het moment en altijd eerlijk. Deze kwaliteiten zijn goed inzetbaar bij het coachen.
In de sessie zullen we eerst verbinden met het paard en onze intentie. Hierna volgt een kleine coachingssessie en een stiltewandeling door de natuur. Door ons onder te dompelen in de natuur komen we dichter bij onszelf. De aanwezigheid van de paarden zorgt onder andere voor extra gronding en verbinding met ons hart. In deze staat kunnen we situaties in een ander licht zien, integreren, transformeren, antwoord krijgen op vragen, en gewoon erg genieten!Achter af is er ruimte om na te praten en te delen naar behoefte.

Voor aanmeldingen en meer informatie stuur een email naar: aleidalouter@gmail.com  of https://aeracuracoaching.com/