Agenda

Op de Uelenspieghel kan je regelmatig terecht voor een workshopweekend, festival of retreat. Houd onze website en de nieuwsbrief in de gaten voor de komende evenementen en weekenden!

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten en evenementen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

>>> Ja, ik wil mij aanmelden  <<<<

 


Pinksterweekend
27-29 mei 

27- 29 mei Pinksterweekend voor jong en oud met (zigeuner) dans, zang en kunstzinnige activiteiten en sport en spel.
Zaterdagavond kampvuur en familie voorstelling in theater
Zondagavond BalFolk met live orkest.
Start zaterdag 14u tot maandag 14u
Kosten kinderen en tieners 50 euro volwassenen 100 euro (incl koffie/ thee en 1 diner op zondag en alle workshops en camping)
Met Joke vd Weide, Niels en Annette van der Steen en vele professionele docenten.
aanmelden via annette@uelenspieghel.nl


Vrouwenveld
16 tm 18 juni

Dit jaar organiseren we alweer het 3e Vrouwenveld, een intiem, kleinschalig event met mooie, inspirerende en voedende workshops.
Een weekend waarin verbinding, plezier en genieten centraal staan. Dit jaar met het thema: “Thuiskomen in het Vrouwenveld”.

Een greep uit de workshops die aangeboden worden: Opstellingen met paarden, Kung fu, vilten, dansen, wilde kruiden workshop, yoni steam. In de avond is er een feest programma.

De tickets voor dit weekend zijn € 245, als je komt kamperen of met de camper komt en € 285,- voor een tweepersoonskamer.

 De catering wordt verzorgd door Kennia die fantastische, overvloedige veganistische maaltijden kookt en heerlijk gebak bakt. voor het hele weekend is de bijdrage hiervoor € 70,-.

Om je aan te melden kan je mailen naar particolare@live.nl  of bellen 06-12067679. Je plek is na betaling verzekerd.


Human Design Immersion
26-29 juni

 Door Human Design specialist en mentor Koen Hillewaert (5/1 Projector) en space-holder Laura van Dam (5/1 Manifesting Generator)Deze Human Design Immersion is een meerdaags programma dat je uitnodigt om al je overtuigingen over jezelf volledig los te laten en te zakken in je lichaam. Elke dag vindt er een workshop plaats waarin je je door middel van oefeningen bewust wordt van de specifieke energetische invloed die jij en je omgeving op elkaar hebben. Het biedt je de mogelijkheid om te ervaren hoe het is om je over te geven aan je niet-mentale, innerlijke weten en zo door de dag heen te navigeren en te handelen. Deze bekrachtigende ervaring van het diep zakken in – en overgeven aan – jezelf, integreert zich in je lichaam en systeem, zodat je het mee terug neemt naar je dagelijkse leven, of naar daar waar het leven je heen voert. • Voor wie? Iedereen die interesse heeft in Human Design. Het maakt niet uit of je het net ontdekt hebt, of dat je er al jaren mee aan het experimenteren bent. 

• “Wat heb ik nodig?” Je geboortedatum, -tijd en – plaats… en jezelf natuurlijk 

• Experimenteel: een Human Design Immersion is experimenteel. Het gaat om het be-leven en ervaren van je design in plaats van het opdoen van theoretische kennis. Je kunt niets ‘goed of fout’ doen! 

Investering: €500, excl. eten en overnachting

De Immersion workshops zullen in het Engels zijn.
Informatie opvragen en/of aanmelden kan via immersion@your-mechanics.com

www.your-mechanics.com