Weekends en midweken


WEE
KEND KENNISMAKEN MET NATUURWEZENS
vr 9,  za 10 
 en zo 11 maart
Als deelnemer leer je dit weekend op eenvoudige wijze, d.m.v. opstellingen, in contact te komen met diverse soorten natuurwezens. Vrijdagavond doen we familie-opstellingen om met representeren vertrouwd te raken; zaterdag is oefenen in het ontmoeten van natuurwezens, b.v. plant- en boomwezens, speel- en reiswezens, lichaamswezens, de spirit van huis en tuin, water- en aardewezens, landschapsengelen; zondag leggen we contact bij en met een hunebedwezen en doen we een natuurheling. aanmelden en info:  www.natuurlijkewezens.nl/  ​of tel. 070-3501872 (Ferry)​.

 

 FAMILIE-OPSTELLINGEN

vrijdag 9 maart 19.30
Deze avond zal Ferry van der Loos een aantal familie-opstellingen verzorgen, o.a. trauma-opstellingen (methode Franz Ruppert) en als de vraag er zich voor leent ook systemische rituelen (methode Daan van Kampenhout). Alle onderwerpen zijn welkom: relaties, ziekte (ook psychisch b.v. depressie, schizofrenie), werk en woning, geldzaken, persoonlijk welbevinden, opvoeding.
Alleen deelname na aanmelding: ferryvanderloos@gmail.com of 070-3501872.
Bijdrage voor bijwonen 15 E, vraag voor opstelling inbrengen 50 E; deelnemers aan het hele weekend betalen alleen voor een opstelling 20 E.

 WEEKEND-THAISE MASSAGE van 6- 8 april in de Shala

Kom thuis in je lijf, open je hart, treedt in verbinding en leer de kneepjes van Thaise massage. 
Dit is geen droge cursus, maar een geschenk voor jezelf en de wereld om je heen, waarbij je praktische massage technieken leert toepassen in het dagelijkse leven.  Tijdens het weekend wordt je vertrouwd met de basisprincipes van Thaise massage en leer je een korte ontspannende volgorde die je kan gebruiken op zichzelf, of integreren in andere vormen van lichaamswerk. De sessies worden aangevuld met ochtenlessen in yoga, mindful movement en korte meditaties.   Info en inschrijven: Facebook pagina: @bodhiworks.nl    info@bodhiworks.nl 

 

 

KLANKSCHALENMAKEN  
vrijdag 6 t/m zondag 8 april vr 14.00 – zo 17.00
Klankinstrumenten maken zoals de Tibetanen het deden, eerst meditatie en vervolgens na het zetten van een intentie waar je de schaal voor gaat gebruiken ga je aan de slag. Je eerste klankschaal is voor jezelf, je eigen heling, je eigen klank. Klankschalen zijn te gebruiken om bv. kruiden energetisch te verhogen of je ruimte schoon te maken. Zo zijn er vele mogelijkheden. Bij een 2de , 3de of 4de schaal kun je een therapeutisch instrument maken. Een klankschaal maken is niet zomaar ambachtelijk werken, het gaat dieper. Het is een proces, geeft zelfontplooiing en bewustzijn en kan levens veranderend werken. We krijgen zeer positieve reacties van mensen die een schaal maakten. Prijs: €495,- incl. 2 overn./maalt.. Excl. materiaal (tussen de €7,- en €35,-) (keuze uit eigen lakens meebrengen of lakenpakket bestellen).

 

YOGAWEEKEND
vrijdag 6 t/m zondag 8 april

Op deze korte yoga retraite word je uitgenodigd om te vertragen, de dagelijkse beslommeringen even te laten voor wat ze zijn en de verbinding met je hart en lijf te ervaren. Hiervoor gebruiken we naast yogahoudingen ook (geleide) meditatietechnieken en ademhalingsoefeningen. Actieve en ontspannen yogasessies wisselen elkaar af; jij kiest en volgt wat jij wilt en waar jij je goed bij voelt. Er is ook voldoende tijd om van de omgeving te genieten en/of lekker niets te doen. Zaterdagavond vindt een klankschaal(lig)concert plaats, waarbij je uitgenodigd wordt jezelf te laten raken door de helende klanken van de instrumenten. Alle maaltijden zijn vegetarisch en zoveel mogelijk biologisch. Er is de mogelijkheid tot het ontvangen van een shiatsu(massage)behandeling.
  Zie www.yogametlef.nl

 

 

 

STILTE-RETRAITE MET AYURVEDISCHE MASSAGES
Datum nog niet bekend  Met Valérie Fiténi van Ayurvedapraktijk Arjuna.
De Stilte retraite is het moment om jezelf in stilte terug te trekken. Hoe je dit moment wilt en kan benutten en wat er dan met je gebeurt, is persoonlijk: bezinning, de balans opmaken, bijkomen, nieuwe inspiratie vinden…. Tijdens de 4 dagen die je in stilte doorbrengt, word je met veel liefde verzorgd. Je ontvangt van mij een abhyanga, een Ayurvedische lichaamsmassage uitgevoerd met warme olie, en van Wilfried een bodywork sessie. Deze 2 behandelingen brengen je thuis in je lichaam, en maken fysieke en energetische spanningen los. Ze helpen ruimte in je te creëren. 
De keuken is Ayurvedisch en biologisch en wordt met veel aandacht verzorgd door de deelnemers van de Ayurvedische kookretraite. Het gaat er verder om (jezelf) te ontmoeten: wandelen, meditatie, yoga doe je naar eigen behoefte.  http://www.ayurvedapraktijkarjuna.nl/