Weekends en midweken

 

 

OpenUP Spring gathering    4 – 6 mei
 Kom en vier de Lente, Open UP in Uffelte

Ons jaarlijkse weekend in Uffelte (Drenthe) is altijd een superfijne opwarmer voor het festival. 4 t/m 6 mei is het zover! Het UP Stream team zorgt voor de plek, het eten en een muzikale reis met live muziek. De rest is aan jou. Heb je een workshop, act, healing of idee te delen? Je krijgt ter plekke de mogelijkheid om je inbreng te pitchen. Samen gaan we creëren en genieten!  ♥ Kleinschalig en verbroederend. Met muziek van Mame D’jack Thiam, Hassie Dune, Ania Brzezinska, Pernilla Kannapinn en Quinten Rutgers.​ Heb jij je ticket al? Je koopt ‘m hier: http://bit.ly/openupuffelte Zie voor meer info ook het Facebookevent. 

 

 

21 t/m 24 MEI 

Don Americo Yabar is een meester in het werken met de onzichtbare draden (los filamentos) die ons allen met elkaar verbinden en met alles wat ons omringt. Zijn groot respect voor dit natuurlijk fenomeen en het vrouwelijke in de mens maakt hem tot één van de meest geliefde leraren op dit gebied. Zijn grote Hart is als een warm bad waarin we ons 4 dagen mogen wentelen. Met humor, geconcentreerde aandacht voor de groep en ieder persoonlijk zullen we gaan werken met Khuyas, gladde platte donkere stenen, die een helende werking op ons hebben. Khuya’s zijn over het algemeen stenen die je gekregen hebt voor energetisch gebruik. Voor dit seminar gebruiken we 3 donkere, beetje platte, natuurlijk afgeslepen stenen die mooi in je handpalm passen. Het kunnen rivier-, land- of strand stenen zijn. Als je al fijne stenen hebt, breng ze mee. Ze worden in dit Seminar alleen maar krachtiger. Ik zal ook stenen verzamelen voor diegenen die geen stenen hebben.

Dit seminar is voor iedereen die zich door bovenstaande korte uitleg aangetrokken voelt mee te doen. Het enige wat je voor deelname nodig hebt is een open Hart en de wil jezelf te helen.De seminars met Don Americo en Gayle kennen geen vast programma. Het hangt van de groep af wat zich aandient om individueel of collectief geheeld te worden. En vaak worden die mensen aangetrokken deel te nemen die elkaar iets te bieden hebben.

De kosten voor dit Seminar zijn € 450, -. Excl overnachtingen en maaltijden. Aanvang is maandag 21 mei 10.00 uur en eindigt donderdag 24 mei 17.00 uur. Wil je meer weten, ik geef je graag meer informatie, of aanmelden bel 0620882004 of mail me art@madur.nl .

 

MYTHISCH-WORDEN
vr 25 t/m zo 27 mei
Begeleiding: Lien De Coster & Simon Hodges
In de orale culturen van natuurvolkeren maakte mythologie deel uit van het dagelijkse leven. Het diende als een manier om onszelf aan onze identiteit te herinneren, om onze omgeving te begrijpen, en om informatie van levensbelang door te geven. Dit weekend nodigt je uit om diep naar het land te luisteren zodat je een aantal van haar verhalen kan oogsten en verbinden met je persoonlijke mythes. Er was eens een weekend in mei…
Prijs:€ 260 per weekend excl.
Overnachting www.leavesoflien.com/communicatie-met-het-land

 

 

 

 

KUNSTZINNIG PINKSTERWEEKEND VOOR JONG EN OUD (Buitenkunst)
19, 20 en 21 mei (zaterdag 12.00-maandag 15.00)  Al ruim 30 jaar!
Met o.a. Annette dans, Joke van der Weide zang, Herman Smit schilderen, Marietta theater  Alle activiteiten zoals zang, dans, muziek (voor elk niveau), vilten en schilderen worden door kunstenaars en professionals gegeven.. Voor kinderen o.a. theater,sport en spel, dropping en kampvuur. ‘s Avonds familieprogramma door deelnemers. Bespeel je een instrument, neem het mee!
Kosten inclusief kamperen, warme maaltijden, thee en sap  90,- kinderen 4/10 jaar € 55,- 11/16 jaar € 75. Kamer € 25 pp/pn extra en lakenpakket € 7,50. Zelf voor ontbijt en lunch zorgen. Opgave voor 1 mei. Meer info en aanm. Quinta Essentia 

Op ZATERDAGAVOND: BAL-Folk (is ook toegankelijk voor niet deelnemers a 10 euro)

 

 

 

 

STILTE-RETRAITE MET AYURVEDISCHE MASSAGES
Datum nog niet bekend  Met Valérie Fiténi van Ayurvedapraktijk Arjuna.
De Stilte retraite is het moment om jezelf in stilte terug te trekken. Hoe je dit moment wilt en kan benutten en wat er dan met je gebeurt, is persoonlijk: bezinning, de balans opmaken, bijkomen, nieuwe inspiratie vinden…. Tijdens de 4 dagen die je in stilte doorbrengt, word je met veel liefde verzorgd. Je ontvangt van mij een abhyanga, een Ayurvedische lichaamsmassage uitgevoerd met warme olie, en van Wilfried een bodywork sessie. Deze 2 behandelingen brengen je thuis in je lichaam, en maken fysieke en energetische spanningen los. Ze helpen ruimte in je te creëren. 
De keuken is Ayurvedisch en biologisch en wordt met veel aandacht verzorgd door de deelnemers van de Ayurvedische kookretraite. Het gaat er verder om (jezelf) te ontmoeten: wandelen, meditatie, yoga doe je naar eigen behoefte.  http://www.ayurvedapraktijkarjuna.nl/