Weekends en midweken

 

WILD AT HEART
1 t/m 3 febr 5Ritmes & Movement Medicine workshop met Arjan Bouw en Marold Emmelkamp
Jouw wilde mannenhart, wat doe je ermee in je dagelijkse leven? Hoe beweeg jij met jouw Hart?
In deze workshop creëren we ruimte voor jou om samen met jouw broeders bijeen te komen en in deze mannen jouw hart (dieper) te leren kennen en te dragen; om door dans jouw hart te luchten en te helen; om in de dans te ervaren hoe emoties in jouw lichaam bewegen.
Je ontdekt jouw eigen authenticiteit en leert al jouw tederheid en rauwheid expressie te geven, zodat jouw levensenergie vrij kan stromen. Samen met andere mannen leer je aanwezig te blijven bij (heftige) emoties zodat je kan ervaren dat je als man jouw hart stevig én liefdevol kan dragen.
Daardoor kun je stevig staan in de wildheid van jouw hart en kiezen hoe je vanuit jouw integriteit reageert. Jouw hart fungeert dan meer en meer als een innerlijk kompas, waar je instinctief op vertrouwt; je weet innerlijk wat jouw diepste verlangens zijn en waarvoor jij staat in dit leven.
Meer info, zie: www.maroldemmelkamp.nl/wild-at-heart
WEEKEND YOGA, MINDKFULNESS, N.L.P., MASSAGES, BIOLOGISCH ETEN EN MEER
vr 15 t/m zo 20 maart
In dit weekend kom je volledig tot rust in deze Saksische boerderij en natuurcamping, gelegen in een prachtige bosrijke omgeving. Workshops yoga, mindfulness, N.L.P., massages, biologisch eten en meer.
 

WEEKEND KENNISMAKEN MET NATUURWEZENS
22 t/m 24 maart o.l.v. Margrete Vijlbrief en Ferry van der Loos Als deelnemer leren wij je dit weekend op eenvoudige wijze, d.m.v. (familie)opstellingen, in contact te komen met diverse soorten natuurwezens. Vrijdagavond doen we familie-opstellingen om met representeren vertrouwd te raken; zaterdag is oefenen in het ontmoeten van natuurwezens, bijvoorbeeld de wezens van planten,bomen,water, aarde, huis en landschap; op zondag werken we met een hunebedwezen en een natuurheling. Zie ook http://www.natuurlijkewezens.nl/over-ons/ 

tel. 070-3501872  info en aanmelden ferryvanderloos@gmail.com 

 PASEN 18- 22 April; YOGA, MANTRA & MUSIC; harmonie en levenskunst
Met Erik Huele en Monique Senstius, Sandip Bhattacharya & Buvana. Prijzen (ook 3 dagen mogelijk) vanaf € 210,- Zie ook www.soulsinging.net