evenementen en filmavonden (wekelijkse) op zondagavond

Een overzicht van onze terugkerende activiteiten. Wil je graag op de hoogte gehouden worden? Dan kan je je aanmelden voor onze nieuwsbrief.

>>> Ja, ik wil mij aanmelden <<<

 


~ Ecstatic Dance – laatste zondag van de maand ~

Hoi dansers en muziekliefhebbers,
We organiseren elke laatste zondag van de maand een Ecstatic Dance.
We beginnen om 18:00 uur met een heerlijke kop soep met eigen gebakken brood.
Daarna om 19:00 tot 19:30 uur een ceremonie, een heerlijke warming up en dan gaan we dansen tot 22:00 uur.
Tevens is er gelegenheid van de sauna gebruik te maken.
Er komen maandelijks verschillende (Ecstatic Dance) Dj’s draaien.
Er is een dans nieuwsbrief/uitnodiging mailinglijst hiervoor opgezet. Dit omdat je je dient op te geven ivm bezoekers aantallen.
Wil je op deze lijst komen? 
Stuur dan een mail naar:
Tot op de dansvloer! 

~ Natuurlijk Yoga met Keri – elke week di woe en do~ 

◊ Een veelzijdig practice met meditatie, ademhalingsoefeningen, yoga flow gebaseerd op de natuurlijke 5 elementen; ruimte, lucht, vuur, water & aarde. De oefeningen zijn een samensmelting van vinyasa oefeningen in een Ayurvedisch jasje. Ayur (leven)-veda (wijsheid/wijze) staat in het kort voor een lang & gezonde manier van leven. In het Ayurveda kijken we holistisch vanuit de elementen en verschillende cycli die zich voordoen in een moment, zoals bijvoorbeeld het seizoen. Yoga & Ayurveda zijn sterk verbonden & verenigt in de Universele Wijsheid die ze met zich meebrengen. Vanuit het Ayurvedisch perspectief bestaat iedereen uit de elementen & ieder heeft een verschillende hoeveelheden, waardoor we allemaal een unieke uitdrukking zijn van de natuur. Hierop gebaseerd heeft iedereen ook verschillende soorten voedsel, kruiden geneeswijzen, levenswijzen & yoga-oefeningen nodig om een balans te creeren tussen ons lichaam, geest & hoofd. Met deze les gaan we bewegen, verbinden & op een zachte, spelende manier op zoek naar de natuurlijke elementen in onszelf. Alle vragen of opmerkingen zijn warm verwelkomd!

◊ We beginnen van 08:30 tot 09:45  (graag opgeven want maximaal 5 personen ivm anderhalve meter)
◊ Elke dinsdag, woensdag & donderdag
◊ De Uelenspieghel, Winkelsteeg 5, Uffelte
◊ Donatie per les 11,- Er is een pot aanwezig voor donatie’s, graag vooraf & cash
◊ Ook mogelijkheid voor online aanschaf via https://www.eventbrite.com/e/natuurlijk-yoga-tickets-107685245468
◊ Meld je aan via FB Keri of online ticket // zo kunnen we voldoen aan de richtlijnen van de huidige situatie
◊ Er zijn matten & kussens aanwezig

Tot op de mat!


~ Stilte wandeling met paarden – op aanvraag ~

Aleida heeft jarenlang gewoond, gewerkt en gereisd met paarden en heeft als passie om de wijsheid van de paarden te delen en vertalen.

Paarden hebben van nature een groot ‘harts-energieveld’, waardoor we makkelijker in contact komen met ons eigen hart. Ze oordelen niet, zijn altijd aanwezig in het moment en altijd eerlijk. Deze kwaliteiten zijn goed inzetbaar bij het coachen.
In de sessie zullen we eerst verbinden met het paard en onze intentie. Hierna volgt een kleine coachingssessie en een stiltewandeling door de natuur. Door ons onder te dompelen in de natuur komen we dichter bij onszelf. De aanwezigheid van de paarden zorgt onder andere voor extra gronding en verbinding met ons hart. In deze staat kunnen we situaties in een ander licht zien, integreren, transformeren, antwoord krijgen op vragen, en gewoon erg genieten!Achter af is er ruimte om na te praten en te delen naar behoefte. 

Voor aanmeldingen en meer informatie stuur een email naar: aleidalouter@gmail.com  of https://aeracuracoaching.com/

 


Massage-exchange workshop

Masseren kun je leren! De massage die beoefend wordt komt uit de Orientaalse traditie, Shiatsu. We maken gebruik van kennis over de levens energie en de meridianen in het lichaam. De massages worden gegeven op een mat op de grond, met kleren aan. Kom met een partner of alleen. De eerstvolgende keer wordt nog bekend gemaakt. De workshop is op donatie basis, richtlijn tussen € 10,-15,- Aanmelden via templeoftiming@gmail.com