Wekelijks, maandelijks, Films en Uelenbord

Vrijdagavond 22 maart : familie-opstellingen, aanvang 19.30 uur
Deze avond zal Ferry van der Loos een aantal familie-opstellingen verzorgen, o.a. trauma-opstellingen (methode Franz Ruppert) en als de vraag er zich voor leent ook systemische rituelen (methode Daan van Kampenhout).
Alle onderwerpen zijn welkom: relaties, ziekte (ook psychisch b.v. depressie, schizofrenie), werk en woning, geldzaken, persoonlijk welbevinden, opvoeding.
Alleen deelname na aanmelding (ferryvanderloos@gmail of 070-3501872), bijdrage voor bijwonen 15 E, vraag voor opstelling inbrengen 50 E; deelnemers aan het hele weekend betalen alleen voor een opstelling 20 E).

SFEERVOLLE  EXPOSITIE dagelijks open

Sfeervolle lampen en originele natuurfoto’s – Marga Damman uit Zeist .
In de natuur gaat Marga op zoek naar kleur, vorm, licht en sfeer. Zij maakt daar foto’s als waren het schilderijen. 
Zie ook https://www.margadamman.jouwweb.nl
Bomen van binnen en buiten – Christine Langerhorst uit Utrecht
Bomen zijn essentieel voor het leven op aarde. Uit respect voor wat de boom heeft gedaan, lukt het me maar zelden om een stuk hout een eigen idee op te dringen, maar richt ik me naar de tekening, groeivorm en wat er in een stuk hout heel speciaal is. Uiteraard valt er veel af te lezen uit de jaarringen, maar voor mij zijn vergroeiingen en verwondingen altijd heel interessant om daarin te ontdekken hoe een boom daarmee is omgegaan. In zijn binnenste wordt een boom er alleen maar mooie door; nooit lelijker! Zie onder “Huidige Expositie”.

UELENBORD-.biologisch.vegetarisch eten elke 1e dinsdag vd maand
 Diner om 18.00 Koffie/ thee  met evt tijd en drankje om na te praten.
Kosten € 15,00 (kinderen € 10).
 
Reserveren: Annette@uelenspieghel.nl voor maandag 12 uur ivm de inkopen.

THAISE0MASSAGEnaardeUelenspieghel!
Sofie brengt de kunst van Thaise Yoga Massage naar de Uelenspieghel! Deze helende vorm van lichaamswerk werkt diep door en brengt lichaam en geest weer in balans. Na een sessie stap je als herboren weer het leven in. Ontspan, geniet en ontdek de heilzame kracht van Thaise Massage.  Info: facebook @bodhiworks.nl   Contact: info@bodhiworks.nl