Eten en drinken in de omgeving

Er zijn allerlei mogelijkheden om aan heerlijk biologisch eten te komen in de omgeving. Hier staan een paar adressen voor u op een rijtje.

Biologische markt

Elke zaterdag is er een biologische markt in Frederiksoord, van 9:00 tot 14:00. Hier kun je onder andere verse groenten en fruit, brood, kaas en kleding kopen. Een leuk uitje, en bovendien een prachtige fietstocht!

www.biomarktfrederiksoord.weebly.com

 

Boer Sil en boerin Saar

Een biologisch bedrijf met hart voor mens, dier, en omgeving. Voor betrouwbare en lokale producten, met liefde gekweekt. Onder andere op de markt te verkrijgen. 

www.boer-sil.nl 

www.boerin-saar.nl 

 

Brood van de Bakstee

Voor heerlijk vers en biologisch brood kun je terecht bij de Bakstee in Wapserveen. Tussen 09:00 en 12:00 is er allerlei soorten brood en lekkernijen te verkrijgen. Een aanrader!

www.debakstee.nl

Bio winkel in Dwingeloo

Een gezellige biologische winkel met een persoonlijk randje. Hier kan je boodschappen doen, en het eventueel combineren met een wandeling door het natuurgebied Dwingelderveld. Geopend op dinsdag, vrijdag en zaterdag.

www.biowinkel-dwingeloo.nl

 

Boerderijwinkel ‘De Noaberhoeve’

Een biologisch dynamische zorgboerderij in Echten. Met veehouderij, tuinbouw en een leuke winkel. Woe, vrij en za is de boerderijwinkel geopend.

www.naoberhoeve.nl 

 

De Bospub

De Bospub is een favoriet eetplekje in de omgeving. Erg landelijk met een gezellig terras in het bos, aan de rand van een prachtig natuurgebied. Geopend in het weekend. 

www.bospub.nl