Tango


TANGOWEEKEND Birkit en Muzaffer VOLGEBOEKT!

26 t/m 28 april 2019
THEMA: “Off Balance, Colgadas en Volcadas” Techniek, muzikale interpretatie, connectie; 5 intensieve workshops & practica met persoonlijke aandacht gericht op abrazo, connectie en muzikaliteit. ’s Avonds milonga in de prachtige danszaal met houten vloer.
NIVEAU: intermediate t/m vergevorderd. START: vrijdagavond eerste workshop met aansluitend salon. ZATERDAGAVOND openbare salon.
AANMELDEN en meer informatie: 0521351331Prijs 280 euro all incl (bij 1 persoons kamer 20 euro extra en bij kamperen 30 euro korting)
Lessen die je onthoud en persoonlijke aanwijzingen waar je mee aan het werk kunt gaan 

Paula en Orlando geven elke student max aandacht en hun lessen lopen gigantisch uit omdat ze vooral voelen (door met je te dansen) wat je nodig hebt; je onderrug ontspannen, meer dynamiek in bv d Arrienzo en vooral bad habits corrigeren om maar iets te noemen.

ze geven alles wat ze hebben en Orlando gaat zelfs op de fiets naar AH om een heerlijke Assado voor iedereen te maken

een weekend met hun is plezier en maakt je een betere/ mooiere danser!

21- 23 Juni

Milonga/ wals weekend met Cosima en Mariano

een weekend met een van de beste tangoparen van Nederland en Argentinië;  super goede lessen met veel achtergrondinformatieen maar ook heel veel plezier. Cosima en Mariano nemen je mee in hun enthousiaste en bevlogen lessen en brengen iedereen op een hoger nivo met heel veel persoonlijke aandacht en positieve feedback. Z zien alles en doseren hun verbeterpunten op het juiste moment zodat je er iets mee kunt.

zij zijn het hele weekend met de groep en creeren een ongelooflijke vriendschapssfeer waarin iedereen meegenomen wordt

wacht niet te lang met opgeven dit weekend is snel vol!  annette@uelenspieghel.nl

3- 5 juli

Andreas Erbsen en Ruth Manonellas uit San Telmo (Buenos Aires) waar ze een tangoschool hebben begonnen (El Taquari) waar oude maestros les geven (El Pipe, Raul Bravo ea) zijn zeer bevlogen docenten en geven al hun kennis vol enthousiasme door. hun lessen zijn eigenlijk voor gevorderde tangodansers want ze vragen veel van hun leerlingen. (met eindeloos geduld dat wel). Andreas is met name de “enrosque”specialist wat mannen zon sierlijke machoexpressie geeft. Ruth hamert op versieringen en rust niet totdat ze deze (savonds op de milongas) terugziet bij de volgers!

Ruth zal ook voor liefhebbers een workshop Arg Folklore geven (Chacarera, Zamba)

Van hun kun je heel veel leren en hun lessen lopen eindeloos uit en ook na de les blijven ze betrokken en behulpzaam! Het worden vrienden van je en menig leerling is al bij hun uitgenodigd in San Telmo  Dit is wat Arnold zei;Hoi Annette, “Dat is toch kras… gaan we helemaal naar BsAs om les te hebben van dit duo, komen ze nu gewoon naar Drenthe… Niet te geloven. Je begrijpt dat we dus heel graag mee willen doen!”

zie ook

https://www.youtube.com/watch?v=lvEv03nwwEs

5- 7 Juli

Workshops Tango Salon door Jose Carlos Romero Vedia en Willemijn van der Linden rechtstreeks uit Buenos Aires

Deze enthousiaste dansers geven in hun lessen de volledige aandacht aan de omhelzing en connectie van het danspaar. Hoe verbeter je je verbintenis met de ander? Welke adorno’s kun je toevoegen zonder de connectie met de ander en/of de muzikaliteit te verliezen? Tips en aandachtspunten voor dansers die graag mooi én comfortabel in de milonga willen improviseren.

Jose Carlos Romero Vedia debuteerde in 1989 in het bekende en alom geroemde Argentijnse tv-programma “Grandes valores del tango”. Hij danste in gerenommeerde tango theaters in Buenos Aires en reisde onder meer naar Japan, Berlijn en Californië, en doorkruiste een groot deel van zuid-Amerika met zijn tango. Sinds 1997 runt hij de straatshow Florida Lavalle Tango, waar inmiddels vele nationale en internationale dansers aan hebben deelgenomen (de show bracht tot zover maarliefst acht wereldkampioenen voort).

Willemijn van der Linden heeft in 2005 haar leven in Nederland achter zich gelaten om zich in Buenos Aires volledig te wijden aan haar passie: de tango. Inmiddels is ze professioneel danseres en werk ze samen met de grootheden uit de lokale tango scene in verschillende shows, waaronder “Florida Lavalle Tango”. Samen met Jose Carlos trad ze op in vooraanstaande milonga’s van Buenos Aires, reisde meermalen naar Chile en geeft ze tangoles aan (Nederlandse) toeristen.

15- 19 Juli Midweek met Rob en Inez Zij staan garant voor een leerzame, dansante en gedegen lessen Thema deze week is

(volcadas en colgadas) neo 

5 dagen heerlijk verdiepen in pure tango en elke avond milonga en grote kans dat Rob met je danst!

heerlijke veg maaltijden en een barbecue avond in gauchostijl 10 Workshops met heerlijke lessen van deze zeer ervaren tango-docenten. Verrassende speelse figuren, versieringen en off balance; technieken waarin ze uitgaan van het natuurlijke van de beweging. Veel persoonlijke aanwijzingen.
Vrijdagavond draait DJ Joop.
Aanmelden bij annette@uelenspieghel.nl Prijs 495 euro (kamperen 440 )

 

2019 VOORUITBLIK

23 – 25 augustus Tango weekend met Cosima en Mariano 

20- 22  september TANGO EN MILONGA met Natalia & Augustin september 

 

NEO-TANGO—
Fr 6-8 september (za avond open salon met live muziek van “Tango Comodo”)
Ezequiel Sannuci & Lydia are specialized in this style with a well-founded base in traditional tango. They will teach their special modern tango moves, offering extraordinary combinations so that you can experience different dynamics in your dance.
Come in the flow of Neo tango! Price 260 (all incl) Bookings info@uelenspieghel.nl Zie ook YouTube: https://youtu.be/krGkk9SBzo4
Meer informatie over ons: http://tangonow.nl/en/about-us
——————————————————————————————————————————————————–

TANGO DINSDAGAVOND is verplaatst naar Diever (dorpje verderop)

Tango: Dans van het hart
Ànnette en Hans Uelenspieghel 2011 klein

Beginnersles gaat binnenkort weer starten.
Docent: Hans van den Brink Informatie:  06 244 052 97
Klik hier voor 2015 video Uffelter dorpsfeest