tango midweken en weekenden

Midweek met Murat Erdemsel van 23- 26 mei VOLGEBOEKT op 1 volger na

Murat komt terug omdat het enorm klikte tussen de leerlingen en hem We hebben geen pas geleerd maar weten nu hoe een muziekstuk is opgebouwd en wat Ostinato betekent en hoe je als volger je muzikaliteit kunt tonen en hoe je als leider een droom kunt verwezenlijken zodat iedereen met je meeloopt/ danst (Martin Luther s I had a dream)

en geen show op de milonga maar een workshop verjaardags waltz omdat er een jarige was We hopen dat er in deze midweek weer iemand jarig is!

Murat is een ervaring die je niet snel vergeet en het gaat over dans en muzikaliteit en verbinding

prijs; 280 euro all incl en bij 1 pers kamer 20 euro extra

~ Beginnersmidweek Argentijnse Tango – 30 mei tm 1 juni ~ olv Hans vd Brink 
eindelijk mogen ze Arg weer verlaten en we hebben nog een midweek voor ze gevonden; 6- 9 Juni

Andreas heeft een mooie architecten carriere opgegeven om met Ruth in San Telmo (BA) een tangoschool (ELTacuari) met Ruth te beginnen In San Telmo) waar ze elke week oude maestros uitnodigen om les te geven en een wekelijkse milonga draaien met live music. ze zijn zeer toegewijde docenten die elke leerling bij naam onthouden en prachtige dansers https://www.youtube.com/watch?v=nRAQxt_tBs8

Samen hebben ze meegewerkt aan prachtige tango/ theater voorstellingen

Totaal dedicted aan tango en een grote liefde om het door te geven straalt van ze af

Andreas is ‘enrosque” specialist en er zal altijd wel een giro met prachtige enrosque aan de beurt komen.

Ruth zal veel aandacht geven aan ladystiling en roept savonds in de milongas dan vaak ‘waar blijven jullie versieringen? ”

Ruth komt van het Noorden van argentinie en is ook een prachtige Folklore danseres en zal zeker een Chacarera en Zamba workshop geven aan liefhebbers

3 dagen en nachten met workshops en 3 milongas en heerlijk biologische maaltijden en 2 pers kamer voor 375 euro

1 pers kamer 10 euro p nacht extra

24 – 26 Juni Midzomer Milonga met Mariano y Cosima

Aanmelden: http://www.tangomasterclass.com/midsummer

In de lessen van dit lieve Argentijns-Nederlandse danspaar komen prachtige bewegingen aan bod voor milonga, ook met aandacht voor speelse vals & tango! Mariano is geboren in Argentinië en heeft de tango met de paplepel binnengekregen. Samen hebben M&C gedanst in prachtige theater- en concert-voorstellingen, met tournees in Nederland en Japan. Dankzij hun succesvolle tangocarrière van meer twee decennia hebben ze veel ervaring als docenten. Mariano’s specialiteit is precisie in de beweging en het goed overbrengen van de Argentijnse tangocultuur en de muzikaliteit. Cosima’s specialiteit is aandacht voor de Ladystyling: adornos en voetenwerk. Dit komt in elke les aan bod.

Tangovakantie midweek: ma. 27 – do. 30 juni
Midweek met veel tango, liefde en verbinding met 2 practica ‘s en 3 avondmilonga’ s, een mix van traditionele en neotango muziek (70-30%), rust en ontspanning, prachtige natuur, veel vogels, fijne energie, zwemmen in het meer, bio vegetarische & vegan keuken. Voor de liefhebbers een sauna en massages.
Facultatief: 3 tangoworkshops in de ochtend met Valerie met veel aandacht voor verbinding, techniek en muzikaliteit  Het programma biedt verder alle ruimte om je dag naar wens te creëren, met tal van mogelijkheden zoals nog meer tango, wandelen, een siësta, sauna, en mooie ontmoetingen. Speel je van een muziekinstrument? Erg leuk, neem het mee! Met z’n allen gaan we een hele mooie midweek van maken.3 nachten in 2-persoonskamer (eenpersoonskamer € 10 extra per nacht) in de boerderij, blokhutten en alle maaltijden (3 lunches, 3 diners, 3 ontbijten), koffie, thee, water, alle practica’s en milonga’s: € 260,- p/p. Met workshops: € 295,- p/p. Kamperen met tent of camper: € 235,- p/p.Met workshops: € 270,- p/p.Exclusief sauna en massages.: yettlou@live.nl. Informatie: yettlou en valerie.fiteni@gmail.com 
26 – 28 Augustus Summer Tango met Mariano y Cosima
Aanmelden: https://www.tangomasterclass.com/summertangoBanderas, Adornos en Voleos (elegante flowy, lage voleos, en de speelse, pittige voleos met piqués). Mariano leert de pure tango uit Buenos Aires en heeft de stijl van de oudere Maestros, met veel power, gevoel en precisie. Cosima heeft van de Argentijnse Milongueras geleerd hoe je als dame in de tango je gevoel voor de muziek volledig tot uitdrukking kunt brengen: met lichaamshouding, stijl, ritme, accenten, en de mooiste versieringen. De mogelijkheden zijn eindeloos. M&C brengen altijd weer nieuwe input en nieuwe variaties. Laat je inspireren door dit jonge en toch zeer ervaren Argentijns-Nederlandse danspaar. 
 

 

 

5- 9 september Midweek met de maestro Angel Coria (pure Arg tango en Folklore)

 

 
——————————————————————————————————————————————————–

TANGO DINSDAGAVOND is verplaatst naar Diever (dorpje verderop)

Tango: Dans van het hart
Ànnette en Hans Uelenspieghel 2011 klein

Beginnersles gaat binnenkort weer starten.
Docent: Hans van den Brink Informatie:  06 244 052 97
Klik hier voor 2015 video Uffelter dorpsfeest