Overnachtingen

 

Wij bieden vele verschillende slaapmogenlijkheden.

Er zijn tweepersoonskamers in de boerderij, in twee gezellige pipowagens, twee blokhut-chalets en in de ronde lemen Shala. Zie hieronder voor een uitgebreidere omschrijving.

Steeds heeft U de keus uit het gebruiken van een bed waarbij u zelf beddengoed meeneemt of een opgemaakt bed. Voor een lakenpakket betaald U 7,50

 

DE BOERDERIJ

Deze ruime, geheel verbouwde Drentse rietgedekte boerderij biedt ruimte voor overnachtingen in 1 persoons, 2 persoons en een groepskamer. De kamers hebben allen een raam met mooi uitzicht, enkele of dubbele bedden, en kookmogelijkheden beneden in de groepskeuken of in de buitenkeuken! Prijs: 30 euro voor een gedeelde kamer en 40 euro voor een privé-kamer.

CAMPING

Verder kunt U bij ons uitstekend Kamperen met uw tent in de rust van onze boomgaard. Ook met uw camper of caravan kunt u bij ons terecht, er zijn stroompunten aanwezig op het grote veld, of op ons camper veldje. Er is een sanitair gebouw met voldoende warme douches en wasgelegenheden.

 

TINY HOUSE

Wooden Tiny house te huur. prachtig uitzicht met twee persoonsbed en een goed houtkacheltje. Het is voorzien van een keukentje binnen. Prijs per nacht: 65 euro
Beschikbaarheid: 15 tm 20 september & 25 september tm 5 oktober. Buitenkansje!

DE SHALA

De parel van de Uelenspieghel! Dit lemen huis is met de hand gebouwd in harmonie met de omgeving. Voorzien van pelletkachel, toilet en keukentje. De Shala is te huur voor zowel groepsactiviteiten als slaapvertrek. Geschikt voor 1-2 personen of een klein gezin. Prijs per nacht: 100 euro.

 

Shala binnen

Shala buiten

Shala uizicht

 

PIPOWAGENS

Er staan twee knusse pipowagens in de boomgaard op het terrein. Ingericht met bed, tafel en keukentje, gaskachel en bekleed met hout van binnen. Geschikt voor 1 – 2 personen. Prijs per nacht: 65 euro

Pipowagen binnen

 

 

 

 

 

 

 

BLOKHUTTEN

Er zijn twee blokhut-chalets te huur. Voorzien van een gasstel om te koken, een gaskacheltje, bed, terrasje om buiten te kunnen zitten en eventueel de mogelijkheid om vuur te maken. Ruimte voor 1 – 2 personen per chalet. Prijs: 65 euro.

 

 

Overige verhuur informatie vind U onder 

> Tarieven <

 

Wist je al dat deze fijne accommodaties het keurmerk van Natuurhuisje hebben gekregen? Gegarandeerd genieten dus!