Logies

 

De Uelenspieghel’ biedt, buiten de camping om, slaapgelegenheid in kamers in de boerderij en trekkershutten.

 Er zijn tweepersoonskamers in de boerderij, pipowagens, blokhut-chalets en ronde lemen Shala. Zie hieronder voor een uitgebreidere omschrijving.

U heeft de keus uit het gebruiken van een bed waarbij u zelf beddengoed meeneemt of een opgemaakt bed.

Pipowagen binnen

Pipowagens

Er zijn twee knusse, gezellig pipowagens beschikbaar op het terrein. Ingericht met bed, tafel en keukentje, bekleed met hout van binnen. Geschikt voor 1 – 2 personen. Prijs per nacht: 65 euro

 

Shala binnen

Shala buiten

Shala uizicht

De parel van de Uelenspieghel! Dit lemen huis is met de hand gebouwd in harmonie met de omgeving. Voorzien van pelletkachel, toilet en keukentje. De Shala is te huur voor zowel groepsactiviteiten als slaapvertrek. Geschikt voor 1-2 personen of een klein gezin. Prijs per nacht: 85 euro.

 

 

 

 

Er zijn twee blokhut-chalets te huur. Voorzien van gaskacheltje, bed, terrasje om buiten te kunnen zitten en eventueel de mogelijkheid om vuur te maken. Ruimte voor 1 – 2 personen per chalet. Prijs: 65 euro. 

 

Wist je al dat deze fijne accommodaties het keurmerk van Natuurhuisje hebben gekregen? Gegarandeerd genieten dus!

 

 

De boerderij

De boerderij biedt ruimte voor overnachtingen. 1 persoons, 2 persoons en een groepskamer. De kamers hebben allen een raam met mooi uitzicht, enkele of dubbele bedden, en kookmogelijkheden beneden in de groepskeuken of in de buitenkeuken! Prijs: 30 euro voor een gedeelde kamer en 40 euro voor een privé-kamer.

 

De prijzen voor de andere mogelijk te huren ruimtes vind u op onze prijzenpagina