Huisregels

Om het voor iedereen fijn en gezellig te houden hebben we een aantal algemene huisregels op het terrein;

Muziek – We zitten aan de rand van een natuurgebied. Dit is een stiltegebied, en we vragen dan ook om hier rekening mee te houden. Dat houdt in dat er geen versterkte muziek is toegestaan op het hele terrein. Na 22:00 uur geen harde geluiden/muziek, en  we vragen je om niet te trommelen. Muziek maken is meer dan welkom, maar laat de djembés en trommels thuis. Dit vanwege het rustgebied en de buren in de omgeving.

Vuur – Kampvuur maken is heerlijk! We hebben een vuurplek waar je een vuurtje kunt stoken. Neem hiervoor je eigen hout mee, als dit geen optie is kun je kampvuurhout kopen voor 30 euro. Er is specifiek hout apart gelegd voor kampvuur, gebruik alleen dit hout, en altijd in overleg. Vuur maken op andere plekken op het terrein is niet wenselijk, of eventueel in overleg. Maak nooit vuur op het gras, maar altijd in een vuurschaal.

Roken  – Het terrein van de Uelenspieghel is geheel rookvrij.

Honden – Op het gehele terrein zijn honden niet toegestaan.

Chemisch toilet – Op het terrein is geen mogelijkheid om een chemisch toilet te legen. Het dichtstbijzijnde punt is een kwartiertje rijden; bij passantenhaven Hoogersmilde, Vaartweg, 9423 Hoogersmilde.

Recycling  –  Om zo duurzaam mogelijk met de grondstoffen om te gaan maken we gebruik van recycling. Er is een  “zero- waste” station met containers voor de verschillende soorten afval. Papier, plastic, groen, glas, en rest. Help mee door het  het afval bij je tent/camper/caravan al te scheiden, en in de bijbehorende containers te doen.

Vegen friendly – De Uelenspieghel is een vegan friendly plek, hou daar in de openbare ruimtes rekening mee.