Groepsaccommodatie

 

In De Uelenspieghel zijn de volgende groepsruimten te huur:

 

Grote zaal van 100 m2
De zaal wordt verwarmd dmv centrale verwarming. Voor sfeervolle bijeenkomsten kan de houtkachel aangestoken worden. In deze zaal is muziekapparatuur, een barretje, een piano en sfeerverlichting aanwezig. De zaal kan ingericht worden voor vergaderingen, lezingen, danslessen, workshops, yoga etc.

De Shala

Een mooie sfeervolle ruimte van leem, ideaal voor intieme groepssessies, yoga, ceremonies en bijeenkomsten. Het wordt gestookt door middel van een pelletkachel, inclusief toilet en mogelijkheid om thee te zetten in het kleine keukentje. Er is veel licht en lucht dankzij de openslaande deuren en het grote ronde dakraam. 

Kleine zaal / eetzaal van 45 m2
De zaal wordt verwarmd d.m.v. centrale verwarming. In deze zaal is een beamer en groot scherm aanwezig.

Groepskeuken
De keuken heeft een groot gasfornuis, gasoven en vaatwasm

achine. Er kan met een groep onder de 25 personen ook prima gegeten worden in de keuken. In de zomer is het heerlijk buiten eten op het grote terras voor de keuken.

Kleine zaal op de bovenverdieping
Deze kan gebruikt worden voor diverse workshops en cursussen voor kleinere groepen maar de zaal kan ook als slaapzaal gebruikt worden.

Groepsaccommodatie
In combinatie met een deel van het buitenterrein.

Het hele terrein is te huur
Een perfecte plek wanneer u een een festival wilt organiseren of wanneer u buitenactiviteiten wilt aanbieden aan een groep.

Overnachtingen
Als u wilt blijven slapen dan is dat mogelijk in een van onze kamers, chalets, pipowagens of op de camping. ideaal wanneer u een meerdaagse wilt organiseren. Voor meer informatie kunt u een email sturen naar info@uelenspieghel.nl

De prijzen voor de hierboven genoemde ruimtes vind u op onze prijzenpagina